14-15 september 2019 Kennedymars Waalwijk 80km

Tegen half 6 word ik opgehaald door Netty en haar man. We rijden naar Jeanne en John brengt ons naar Waalwijk. Net na 6 uur stappen we uit op de parkeerplaats achter het gemeentehui. Eerst naar de inschrijving, Daarna naar het afgeven van de tas. Daar treffen we Jan. Het is nog te vroeg om in de rij te gaan staat. Eerst gaan we wat drinken en daarna schuiven we aan. Geduldig wachten tot 8 uur. Dan op pad.

Eerst een rondje Waalwijk en dan richting Vlijmen. Mijn lichaam werkt niet mee. Ik moet veel plassen. Telkens weer inhalen. Na een tijd zijn we in Vlijmen. Wat eten en drinken en weer verder.

Ik haal Jan in en neem hem aan de hand mee. Hij slaapt. Ik stuur hem recht en loods Jan naar de 2de hoofdrust naar Waalwijk.

Het is intussen flink afgekoeld. De fleeces en jackjes zijn aangetrokken. Via Sprang-Capelle lopen we naar Waspik. In de sporthal wat eten en drinken. Rond 6 uur gaan we weer op pad.

Eerst naar 's Gravenmoer. Het stapt goed door. De toiletstop van Netty duurt erg lang. Er stond een lange rij. Ik wacht en Jan en Jeanne lopen door. Na een tijdje gaan Netty en ik weer op pad. Na 's Gravenmoer komt Dongen. In Dongen komen we nog vrienden van de zoon van Netty tegen. In de hoofdpost bij Dongen treffen we Jan en Jeanne en samen gaan we weer verder. Helemaal soepel gaat dat niet. Mijn voeten branden door asfalt en klinkers. En ik heb pijn in mijn zij.

De laatste 17km lopen voor mij niet soepel en ik ben moe als ik over de streep kom. De blijdschap zal straks of morgen wel komen. Nu naar huis. Martin haalt ons op en levert ons bij Jeanne af. Judith, de dochter van Netty, brengt mij naar huis.

P1040236-squashedP1040237-squashedP1040240-squashedPHOTO-2019-09-15-14-22-28 2