3-5 en 4-5 Etten-Leur 80km

Op 27 april besloten om de Kennedymars in Etten-Leur te lopen. Scherpenheuvel gaf een goed gevoel. Een week later is de Kennedymars in Etten-Leur. Liza haalt mij op vrijdagavond om 9 uur op. Net na 9 uur stappen we bij zaal Roelofs binnen. Kort daarna stappen Jeanne, Ida en Netty binnen. De groep is compleet. Wat kletsen en drinken, administratie en drentelen.

Om 10 uur worden we losgelaten. Via Lichttorenhoofd en Liesboschweg naar het zuidelijk buitengebied van Etten-Leur. Na 10km bij camping Liesbosch. Het tempo ligt hoog. Intussen regent het, soms zacht, dan harder.
Verder naar café den Elsacker. Ik heb het even lastig. Ik kom niet op snelheid. Na de stop bij den Elsacker gaat het weer goed. Wind op kop en regen en koud. Bij Zwartenberg smaakt de koffie goed om de kou te verdrijven.
Dan naar Kelsdonk en Haansberg. Om 5.15u een foto op de plaats waar Ida vorig jaar viel. Dan naar zaal Roelofs. Intussen bel ik Jan. Als wij net na 6 uur vertrekken, zijn we met 6.

Weer richting McDonalds, de weg over en richting Liza’s huis. Via de Wildert naar de Pannenhoef. Een double fris en 3 gehaktballetjes zijn voldoende om bij de Waterman te komen. Het voedselaanbod is prima.
Dan verder richting Breda. Bij de Sintelweg naar links. In de Mastendreef rijdt er een auto achter ons. Het zijn Ad en Tineke. Na een kort gesprek maak ik een afspraak voor een kort bezoek. Leuk.
Dan weer naar camping Liesbosch. Nog 17km. Langzaam word ik toch wel moe.
Door het Liesbosch en de Zanddreef naar de Verloren hoek. Nog 7km.
Via de Schoenmakershoek en het Lichttorenhoofd terug naar de start. Om 14uur binnen.

Ik ben blij, dat het erop zit. Een diploma en een medaille en dan naar huis. Eerst in bad en dan nog even op bezoek. ’s Avonds op tijd naar bed.P1030687-squashedP1030689-squashedP1030693-squashedP1030694-squashedP1030695-squashedP1030699-squashed