Etten-Leur, 12-5-2012

Om 11uur 's avonds ben ik in Hof van Holland. Er zitten 49 mensen klaar om van start te gaan. Om 12 u vertrekken we richting Liesbos en worden losgelaten.
Eerst mijn tempo vinden om daarna door te lopen. Het gaat vlot, het is droog en niet te koud. Ideaal wandelweer. Al snel kom ik in contact met Chris. Samen gaan we verder en het klikt. Gezellige gesprekken over van alles en nog wat.

P1010167

Via Zanddreef en Prinsenbeek naar Effen. Dan verder naar Rijsbergen. Via de Klappenberg naar Sprundel en via het industrieterrein terug naar Hof van Holland.
We trekken een half uur uit voor ontbijt en kledingwissel en vertrekken weer.

P1010168

Chris en ik ondersteunen elkaar goed en houden de moed er in, tot de laatste kilometer toe. Via Bollendonk en Wildert naar Rijsbergen. Via Effen en het Liesbos en Strijpen naar Zwartenberg en Hof van Holland. Net na half 3 lopen we daar binnen. Voor de organisatie niets dan lof. De ontvangst en de verzorging onderweg waren van grote klasse. Om de 5km was er iets te eten of te drinken. Er was meer dan genoeg van alles en de finish was over de rode loper.

De Kennedymars van Etten-Leur moet je gelopen hebben. Het glas witte wijn is verdiend en smaakt prima. Zulke Kennedymarsen mogen er nog veel meer.