80 als voorbereiding

Een Kennedymars is altijd zwaar. Als je overdag nog vanuit Hamburg naar huis bent gereden, komt er nog een schepje bovenop. Ook ben ik benieuwd naar mijn rechtervoet.
Vrijdagavond net na 9 uur halen John en Jeanne me op om naar de start van de Kennedymars in Rijsbergen te gaan. We treffen er Jan en een Belgische Maria. Na inschrijven en een koffie gaan we om 22uur op pad.

Deel 1 gaat richting Tiggelt, steekt de weg naar Zundert over en gaat via Overaa en Effen weer terug naar de start. De eerste 20 zitten erop.

Deel 2 gaat via en het Beekpad naar de Tiggeltseberg. Dan twee lange stukken richting Klein-Zundert en tenslotte via de weg Zundert - Rijsbergen weer naar de start. Er is goed doorgestapt. Na 7.20u zitten de eerste 40 erop. Mijn voet protesteert soms en ik voel me nog fit.

Bij de start voegen Ida en Jan zich bij ons. Maria uit Beerse gaat met haar man verder. Frank en Connie gaan mee verder voor de resterende 40. De dagetappe is hetzelfde als eerder jaren. Via Oekel en Rustenburg naar Wernhout. Dan naar Achtmaal en de Moeren en de Pannenhoef naar de start terug. Onderweg een aantal leuke gesprekken.

Ik ben blij, dat het erop zit. Het laatste stuk werd ik toch wel moe. Victor haalt me op. 's Middags toch gaan slapen. Om 19 uur word ik wakker. Wat eten en dit verslag maken en toch wel trots terugkijken.

Bedankt Jan, Jan, Netty, Jeanne, Ida voor jullie steun en gezelschap en motivatie.

P1020183P1020184P1020185P1020186P1020187